Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Jerzy Świerzykał slovian slovian sand vinik Kasia MojaNorwegia John Born (9472 niezalogowanych)
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Wiedzialem, ze sie przyjebiesz, ale szkoda mojego czasu na ciebie. Idz pierdolnij sobie lososia i zmywaj glowe niegramotnym, rozwodzac sie nad Pilsudzkim i zydami. Beka z ciebie specjalisto z "doswiadczeniem zyciowym" Empiryk kurwa. Pogadaj z ta, co swoja wiedze historyczna czerpie z ustnych przekazow uczesnikow. Podobno teraz poszuje ostatnich zyjacych swiadkow Waterloo. Do trojki brakuje wam jeszcze jednego desperata. Ale pewnie sie znajdzie, moze sierota po Smolensku. Afrodyta wyszla z piany to i wasz kompan wyjdzie z mgly.

Skonczylem z toba, chcoc nie sadze, ze ty dasz sobie spokoj ze mna.
Ale jak to mowia na MN - mam na to wyjebane jak i na Ciebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Karol daj głos
przeciw, albo za
tym co docenił twoją mondrość i przynależność do swojej ligi
wasza mać półinteligenty
specjalizacja - słownik wyrazów obcych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Wacek1 napisał:
sie przyjebiesz, pierdolnij sobie lososia, Empiryk kurwa. mam na to wyjebanezmieniłeś słownik?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Z chamem po chamsku, z panem po pansku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Wacek1 napisał:
Wiedzialem, ze sie przyjebiesz, ale szkoda mojego czasu na ciebie. Idz pierdolnij sobie lososia i zmywaj glowe niegramotnym, rozwodzac sie nad Pilsudzkim i zydami. Beka z ciebie specjalisto z "doswiadczeniem zyciowym" Empiryk kurwa. Pogadaj z ta, co swoja wiedze historyczna czerpie z ustnych przekazow uczesnikow. Podobno teraz poszuje ostatnich zyjacych swiadkow Waterloo. Do trojki brakuje wam jeszcze jednego desperata. Ale pewnie sie znajdzie, moze sierota po Smolensku. Afrodyta wyszla z piany to i wasz kompan wyjdzie z mgly.

Skonczylem z toba, chcoc nie sadze, ze ty dasz sobie spokoj ze mna.
Ale jak to mowia na MN - mam na to wyjebane jak i na Ciebie

O mnie mówiłeś pajacu,niedorozwinięty to,że lubię słuchać ludzi ,którzy coś przeżyli to nie znaczy,że tylko z ich doświadczenia czerpię wiedzę,mogłabym cię teraz zwyzywać ale się powstrzymam ,bo nie jesteś tego wart ,aczkolwiek powinieneś zrozumieć jakim śmieciem jesteś -nie mając szacunku do czyjegoś cierpienia .
Makaryna ma rację definiując polaka -i pomyśleć,że jak tu bywałam wcześniej w głowie mi się nie mieściło jak to polak o polaku mówi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
186 Postów
Mateusz Okoń
(kuurc)
Stały Bywalec
Chciałbyś nauczyć się jezyka NORWESKIEGO przy minimalnym wysiłku? Nie masz czasu ani pieniędzy na drogie kursy językowe?
Lubisz słuchać czegoś w samochodzie, domu, tramwaju, autobusie?
Przygotowujesz się DO, rozmowy o pracę, egzaminu lub po prostu chcesz się w końcu dogadać z kimś na wakacjach?
allegro.pl/listing/user.php?us_id=16549743
Polecam bo mi NAPRAWDE POMÓGŁ!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów

(Uroky)
Wiking
kuurc, ty skurcu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
O mnie mówiłeś pajacu,niedorozwinięty to,że lubię słuchać ludzi ,którzy coś przeżyli to nie znaczy,że tylko z ich doświadczenia czerpię wiedzę,mogłabym cię teraz zwyzywać ale się powstrzymam ,bo nie jesteś tego wart ,aczkolwiek powinieneś zrozumieć jakim śmieciem jesteś -nie mając szacunku do czyjegoś cierpienia .
Makaryna ma rację definiując polaka -i pomyśleć,że jak tu bywałam wcześniej w głowie mi się nie mieściło jak to polak o polaku mówi

Wierze, ze potrafisz ostrzej, nie poprzestawaj na smieciu Ja ciebie nie mam zamiaru zwyzywac, bo i po co?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
147 Postów
baja jaga
(bajaga)
Stały Bywalec
Wacek1
Wiedzialem, ze sie przyjebiesz, ale szkoda mojego czasu na ciebie. Idz pierdolnij sobie lososia i zmywaj glowe niegramotnym, rozwodzac sie nad Pilsudzkim i zydami. Beka z ciebie specjalisto z "doswiadczeniem zyciowym" Empiryk kurwa.....
Wacku....
Pięknie i elokwentnie a jeszcze tak niedawno zdegustowany wytykałeś innym nieodpowiednie zachowanie..Szybko się uczysz-dostosowujesz.Cóż zachowanie w stresie pokazuje twój poziom. Dziękuję za rozmowę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
bajaga napisał:
Cóż zachowanie w stresie pokazuje twój poziom. Dziękuję za rozmowę
kiedyś się mówiło
chcesz szybko poznać czyjś charakter i poziom
to usiądź mu na nowym kapeluszu
PS